No farming without digital farm-data ..

In the first week of December the 2e EU FRESH INFO Forum & Roundtable was held at the SS Rotterdam.
In the program was a lot of attention for farm data in an international perspective. For example there was J. Hulleman of JUMBO Retail who stated that retailers need more and more info of their produce for consumer trust. 
Click here for the presentation >>
donderdag 17 december 2015/Aantal views (969)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Internationale AGF wereld vertegenwoordigd in Rotterdam

6 continenten en 16 landen komen samen tijdens de 2nd Eu Fresh Info Forum en Round Table

De inschrijving voor het tweede EU Forum & Roundtables loopt voorspoedig.  Inmiddels kan het congres rekenen op ruim 200 deelnemers en sprekers. Met de participatie van deelnemers uit 16 landen, verdeeld over alle 6 continenten, is de hele internationale AGF wereld vertegenwoordigd. U kunt nog inschrijven tot vrijdagavond 27 november.  
dinsdag 24 november 2015/Aantal views (795)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Drones, robots en Big Data op het tweede EU Forum & Roundtabels

De ontwikkeling van ICT gaat steeds sneller, ook in de AGF-sector. Internet is overal: elk apparaat heeft een IP-adres en software zit zowel op mobiele telefoons als op heftrucks. Tijdens het tweede EU Forum & Roundtabels laten vele sprekers zien wat dit betekent voor de ICT-verantwoordelijke binnen het bedrijf. 
maandag 16 november 2015/Aantal views (646)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Impact op strategie van onderneming & keten

Op 1 en 2 december vindt in Nederland voor de 2e keer het door Frug I Com georganiseerde EU FRESH INFO Forum & Round tables plaats. Graag nodigen we u uit deel te nemen aan deze smeltkroes van strategie, innovatie, technologie & tuinbouw in internationaal perspectief. 
maandag 16 november 2015/Aantal views (622)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:

Overzichten retailers, groothandelaren en distributiecentra die werken met GS1-standaarden

Retailers en groothandelaren maken gebruik van GS1-standaarden bij hun communicatie van  artikelgegevens en logistieke gegevens.
Op de website van GS1 is een overzicht gepubliceerd van retailers en hun distributiecentra waar goederen met het EDI-verzendbericht i.c.m. het GS1 label (SSCC) kunnen worden ingeboekt. Klik  hier voor het overzicht op de website van GS1.
Daarnaast heeft GS1 heeft een overzicht gemaakt van de retailers uit de levensmiddelen- en drogisterijsector voor wie u artikelgegevens via GS1 Data Source kunt publiceren. Kijk hier voor het overzicht.
Frug I Com helpt u graag bij de implementatie van GS1 standaarden in uw organisatie.
maandag 16 november 2015/Aantal views (547)/Reacties (0)/ Item rating: Geen rating
Tags:
RSS
12345678